tirsdag 15. januar 2013

Godt Nytt År!!

Hehe....jada, vi ble kjempe mye flinkere vi ;) Uff....har litt dårlig samvittighet nå! Men dagene mot julen gikk så fort, og når julen var over var det full rulle mot barndåp! Men nå er både jul og barndåp vel overstått, jeg ignorerer alt rotet etter dåpen for å skive noen ord:) Vi skal prøve å få oppdatert dere på det meste, men noe går nok i glemmeboken :P Vi starter med Elin :) Å jeg har eeendelig løst avsnittgåten, så nå blir det ryddigere innlegg også (skal se om jeg får rettet på de gamle etterhvert å) =)

Elin var jo fortsatt på Riksen når vi skrev et ordentlig innlegg sist gang, men ble utskrevet en drøy uke etter det siste innlegget:) Jeg og Alexander reiste ned å besøkte henne, tror det gjorde henne godt å få se litt andre enn bare mamma og pappa, for det var stort sett bare Therese som var bra nok mens vi var der, og så var det selvsagt stor stas å få lillebror på besøk :) Vi koste oss masse med gode frokoster, leketurer ut, bytur med Peppe`s besøk :D Lørdagen før hun ble utskrevet var hun litt uheldig og drenet hun hadde til lungen datt ut. Dette skulle vise seg å ikke være så dumt, for veskeproduksjonen gikk ned, og fredagen ble hun utskrevet :D Det var først snakk om bare en permisjon, men supersnuppa fikk reise hjem for godt:) Hun var til kontroll på Elverum den påfølgende mandagen, og så en måned senere. Der så alt så flott ut at de trengte ikke å se henne før om 6 mnd (!!!) igjen! Hun har kommet seg 200% etter operasjonen, og er ei jente med et forrykende energinivå! Hun har dessverre slitt med litt forkjølelse og sånt siden hun ble utskrevet, men sånn er det når man har hatt lengre opphold borte fra barnehagen og basseluskene som herjer der! Hun har vært hos oss siden romjula, og reiste igår, hun har vært frisk og fin hele tiden heldigvis:) Å hun har gitt oss litt hodebry gitt, for nå har hun nok energi til å være en "normal og trassig" 3åring, så det har vært noen runder:) Vi har fleipa et par ganger om at de har vært for dyktig når de har operert henne, for hun er jo høyt og lavt fra tidlig morgen og frem til sengetid :) Men gud så godt det er å se, og hun virker så mye mer fornøyd og tilfreds selv også. Hun har jo alltid vært en solstråle, men nå virkelig gløder hun! Hopper, danser, synger og ja alt en aktiv 3 åring skal gjøre.

Alexander vokser og utvikler seg for hver dag som går! Nå er han godt over 6kg, og har passert 60cm :) Tenkt at han har passert 4 mnd allerede, tiden bare flyr avgårde! For tiden klør vi noen helt forferdelig i gommene og ALT går inn i munnen for å tygge på. Men til tross for at han tydelig klør mye, er han blid og fornøyd:) Litt sutrete rundt leggetid på kveld, men det kan man ikke klage på. Ellers er det en rivende utvikling på det meste, måten han leker på, måten vi kommuniserer på og ikke i\minst har han funnet ut hvordan han skal få oppmerksomhet!!
Søndag den 13.01 var den store dåpsdagen her, og etter at mamma og pappa hadde stått mer eller mindre på huet mellom jobb, barn og forberedelser var vi kommet i mål og var klar for en fantastisk dag :D Dåpen fant sted i Røvik Kirke, og Alexander Lillevik-Hoel ble døpt! Dagen ble feiret på Vågheim, der jeg hadde laget koldtbord og super snille Anne ordnet en stoooor smørgåstårta til oss :D Til middag var det nærmeste familie og så kom det enda mere familie til kaffen :) En flott dag som vi fikk dele med mange flotte mennesker, vi er heldige som har så mange flotte mennesker i livene våre!
Vi gjorde alt selv, koldtbord, bordpynt, invitasjoner, bordkort, blomsteroppsatser osv. Så maset vi litt på familie etter kaker, og mamma/mormor/Helen laget en nydelig dåpskake :) I tillegg bestilte vi en dåpskake fra Karens Kakemakeri :) Skal få lagt ut noen bilder etterhvert :)

Therese og Erik, har forlovet seg!! Den 11.november tok Therese mot til seg og spurte! Etter å ha snakket om det en god stund uten at noen av oss gjorde noe med det, fant jeg ut at nå gjorde jeg det bare :) Å Erik ble superhappy! Ellers er det lite nytt sånn direkte knyttet til oss, det er stort sett barna det dreier seg om :P Men nå er jul og dåp over, så når vi har fått ryddet opp etter alt dette og fått huset på stell igjen, da skal vi på date! Alexander skal få lov en liten tur til mormor og vi skal ut å spise, og kanskje dra på kino. Det gleder vi oss veldig til for de siste ukene har det vært lite tid til hverandre, så skal bli godt å for en kveld "bare" være kjærester! Erik har begynt i ny jobb på Glamox, og er nå offisielt blitt kontorrotte, noe han som seg hør og bør mobbes for ;) Han trives veldig godt som ordrebehandler, og ikke minst det å jobbe bare dagtid!

Jula ble i år feiret hos Bestefar Kjell på Averøya sammen med Audun og Øystein, vi hadde en kjempefin kveld med god mat og flotte gaver :) Så hadde vi en ny julaften når Elin kom med julemiddag, gaver og det som hører til en julaften:) Ellers var jula rolig med mye kos og avslappning. Erik hadde fri hele jula, så vi hadde masse tid sammen. PÅ nyttårsaften var vi invitert til Ragnhild og Torgrim, dette var utrolig koselig! Det var også et par til der Evy og Håkon, som hadde en jente som var litt eldre enn Elin, og så var det Leah (datteren til Ragnhild og Torgrim) som er på alder med Elin. De tre jentene koste seg masse og hadde en flott kveld:) Det hadde vi voksne også, vertene disket opp med mye flott og god mat:) Når tiden for raketter kom ble Elin og jeg igjen inne, det var tryggere å beskue dem fra innsiden ja ;)

Er sikkert 1000 andre ting som skulle vært nevnt, men kommer ikke på noe nå! Har iallefall fått med meg det viktigste, så får vi ta resten etterhvert som vi kommer på det :)

Ha en flott dag alle sammen!
Klemmer fra oss <3 p="p">

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar